Utbildning med ditt intresse i centrum


Nu är omvalsperioden igång, hoppas vi ses i augusti!

Om du känner att du inte gjort helt rätt gymnasieval i den första ansökningen så har du nu möjlighet att ändra din slutgiltiga ansökan. Perioden är aktuell mellan 19 april och 14 maj.

19
April
14
Maj

Varför ska du välja Nordvik?

Tycker du om att arbeta med djur eller lantbruk? Och gillar du att lära dig genom praktik, där ditt stora intresse kan ge dig fantastiska yrkesmöjligheter? Då är Nordvik verkligen något för dig.

Naturbruksprogrammet hos oss är en lärlingsutbildning där du till stor del lär dig genom att vara med och sköta Nordviks egna djur, jordbruksmaskiner, djuranläggningar, maskiner, ridhus och omgivande naturområden.

Vår verksamhet är liten och familjär där vi satsar på dig som elev. Till exempel har vi små undervisningsgrupper där våra lärare har tid att ge dig det du behöver under din utbildning. Och vi gör det lilla extra för dig som elev.

Hur ändrar jag mitt gymnasieval till Nordvik?

För att ändra ditt gymnasieval kontaktar du din SYV som hjälper dig att låsa upp ansökan för att sedan kunna göra omvalet. Sök på Ådalsskolan 1 och sedan Naturbruksprogrammet på Nordvik.

Omvalet är till för dig som:

  • Vill ändra ditt redan gjorda gymnasieval
  • Inte ännu gjort något gymnasieval för 2021
  • Vill söka andra eller flera utbildningar för att ha bättre chans att komma in

Kom ihåg att skicka in din ansökan senast 14 maj.