Öppen bana – Månadens övning oktober

Öppen bana – Månadens övning oktober


Vi bygger då upp en hoppövning en helg per månad, beskriver övningen och sätter upp en banskiss i anslutning till banan. Man får sedan boka banan en timme för att använda övningen.

Banan kommer att stå framme och kan bokas heltimmar fredag 28 okt 7.00 till söndag 30 okt kl 21.00. Utomhus, ridbana sand/flis 40*80m.

Pris: Banan bokas en timme, antal ekipage som rider samtidigt väljer ni själv. Pris per ekipage 150 kr.

Bokning sker via mejl till tyra.druggekrook@naturbruk.net

Månadens övning är en gymnastiserande och lösgörande övning som varvas med böjda spår och gymnastikhoppning.

Banskiss med avstånd finns i anslutning till banan. Om hindren flyttas så ska de flyttas tillbaka till startläge innan du lämnar banan. Måttband finns vid banan.

Ridlärarens tips!
Det är alltid viktigt att man känner sin häst och träningens intensitet efter hur väl tränad hästen är. En del hästar har tagit det lugnt under sommaren, och då är det extra viktigt att inte gå ut för hårt med studs som är en gymnastik och styrkeövning vilket kan vara ganska krävande för hästen. Därför kan det vara bra att hoppa studsen lågt och endast höja dem ett par gånger på slutet.

All vistelse på anläggningen sker på egen risk.

Vår hästhållningspolicy ska alltid följas på vår anläggning, läs den på
https://www.nordvikutbildningar.se/…/djur-pa-internatet/

All vistelse på anläggningen sker på egen risk.

Vår hästhållningspolicy ska alltid följas på vår anläggning, läs den på https://www.nordvikutbildningar.se/internat-fritid/djur-pa-internatet/

Välkommen med din anmälan!