Öppen bana – Månadens övning (NYHET!)

Öppen bana – Månadens övning (NYHET!)

Vi startar fullt ut i augusti men kör en liten tjuvstart nu i juni!

Till höstterminen kommer vi att en gång i månaden anordna ”Öppen bana -månadens övning”. Vi bygger då upp en hoppövning en helg per månad, beskriver övningen och sätter upp en banskiss i anslutning till banan. Man får sedan boka banan en timme för att använda övningen.

Månadens övning JUNI.

Banan kommer att stå framme och kan bokas heltimmar måndag 22 juni 7.00 till torsdag 30 juni klockan 14.00. Utomhus, ridbana sand/flis 40*80m.

Pris: Banan bokas en timme, antal ekipage som rider samtidigt väljer ni själv. Pris per ekipage 150 kr.

Månadens övning kallas för ”Huset”. ”Huset” är en övning där många moment ingår beroende på hur man väljer att använda hindren. Moment som kan ingå är relaterat avstånd på rakt och böjt spår, Hoppning på båge, lång anridning, kort anridning, olika hindertyper mm. Denna övning går att variera hur mycket som helst och passar bra både för rutinerade och orutinerade ekipage.

Banskiss med avstånd finns i anslutning till banan. Om hindren flyttas så ska de flyttas tillbaka till startläge innan du lämnar banan. Måttband finns vid banan.

Bokning sker via mejl till tyra.druggekrook@naturbruk.net

All vistelse på anläggningen sker på egen risk.

Vår hästhållningspolicy ska alltid följas på vår anläggning, läs den på https://www.nordvikutbildningar.se/internat-fritid/djur-pa-internatet/

Välkommen med din anmälan!